Камък на прозрението - аметист, планински кристал,опушен кварц, розов кварц
Наричан още звезден камък,кристал на мечтателите,яице на ему, магически камък, кварцов прозорец...
Благодарение на "прозореца" е един от наи-добрите камъни за медитация.


Това е естествен кварцов камък - чудо на природата,паднал в река и в продължение на стотици години полиран от водите й. Отвън има нежна матова обвивка.
Полиран от едната страна той се превръща в "прозорец" към един скрит,вълшебен свят. Вътрешността на тези речни кварцове е чиста.При медитация с камъка можете да видите в него решение на ваш проблем,да надникнете в бъдещето.
Някои дори твърдят,че са надниквали отчасти и предишен живот.

Розов кварц за любов;сърдечна чакра.Облекчава сексуалните и емоционални дисбаланси. Помага за изчистване на гняв, негодувание, вина, страх, ревност. Намалява стреса, охлажда горещия нрав.


Аметист за вътрешен мир;чакра на третото око.Аметистът се свързва с повишено благородство, духовно съзнание, медитация, баланс, психически способности, вътрешен мир, изцеление и положителна трансформация. Този камък носи разбиране за смъртта и прераждането и облекчава стреса. Аметист е учител на всички духовни, мистични и психически неща. Аметистът носи изцеление на тялото, ума и душата.

Планински кристал за духовно развитие;всички чакри.Активира и усилва епифизата и хипофизата. Емоционален баланс. Усилва мисловните форми. Активира всички нива на съзнанието. Разсейва отрицателната енергия.

Опушен кварц за сила,смелост;коренна,сакрална чакра. Може да помогне за блокиране на стрес;абсорбира електромагнитния смог;подпомага елиминирането и детоксикацията на всички нива.Мощен защитен камък.Възвръща спокойствието и позитивната мисъл.Зареден с положителна вибрация. Той ефективно почиства духовна енергия и неутрализира отрицателната енергия.Помага при изчистването на ума за медитация.

Моля напишете от кой вид искате.
Цената е за 1 брой.   
  

Камък на прозрението- Emma's Eggs

  • Product Code: минерал
  • Availability: In Stock
  • 15.00лв

  • Ex Tax: 15.00лв